Popis

Funkcie:

OOTDTY

Zvyšuje vaše vozidlo výkony s auto príslušenstvo univerzálne o2 plug!Navrhnuté s tesnením funkciu, táto zástrčka účinne odstraňuje m16x1.5 zraniteľnosť, zabezpečenie optimalengine výkony.

Vyrobené z vysoko kvalitnej ocele, pokovované s obsahom niklu, auto príslušenstvo univerzálne o2 plug zaručuje odolnosť a longevitys.Jeho široký upevňovaciu a prachotesný, vodotesný dizajn je vhodný pre rôzne univerzálne modely.

Idealfor automobilových nadšencov a diy mechanik, auto príslušenstvo univerzálne o2 plug je potrebné mať nástroj na zachovanie a zlepšenie vášho vozidla výkony.

Či už ste výmena chybných alebo upgrade vaše vozidlo, výfukového systému, auto príslušenstvo univerzálne o2 konektor je ideálny pre všetkých automobilov, opravy alebo úpravy projektu.

Skúsenosti bezproblémová inštalácia a presné prevlečte zapojenie sa do auta, príslušenstvo univerzálne o2 zástrčku.Inžinierstva pomocou špeciálnych nástrojov v pamäti, tento plug zabezpečuje jednoduché skrutkových závitov a ponúknuť výnimočné precisions a opakovateľnosť.

Špecifikácie:

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

Veľkosť: Cca.šesťhranné 25 mm

Výška: Cca.26 mm

(Vonkajší závit): M16x1.5

Vnútorný závit: 1/8NPT

Balenie Obsahuje:

1x Hexagon Plug

Poznámka:

① .Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

② .V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Typ Snímača

Holzer

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5