Popis

Veľkonočné Vajíčka Stromu Visí Ozdoby Ručne Maľované Vajcia DIY Remesiel Svetlé Farby pre Jarné Veľkonočné Stromček, Ozdoby PR Predaj

Popis:

Funkcie:

Oživiť Svoj Domov: Pridať pop farieb do vášho domova s týmito slávnostné veľkonočné vajíčko ozdoby.Tieto dekoračné vajíčka sú ručne vyrábané s starostlivosť, zabezpečenie, každý z nich je jedinečný a krásny.

Ručne Maľované Vajcia DIY Remesiel Svetlé Farby: Naše veľkonočné vajcia zdobenie súprava obsahuje ručne maľované vajcia v svetlé, žiarivé farby, ktoré bude vaše veľkonočné dekorácie vyniknúť.

Dekoratívne Vajcia DIY Remesiel Festival Ornament: Naše veľkonočné vajcia zdobenie kit je ideálny pre vytvorenie sviatočné ozdoby, ktoré môžu byť použité pre všetky dovolenku príležitosti.

Veľkonočný Stromček, Ozdoby: Naše veľkonočné vajcia zdobenie súprava obsahuje ozdoby, ktoré sú ideálne pre zdobenie váš veľkonočný strom.

Po-predajný Servis: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom.Prosím, neváhajte kontaktovať nás, ak máte akékoľvek otázky, a budeme reagovať uspokojivo.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

1.Vzor: Veľkonočné Vajíčko Bunny

2.Veľkosť: 15 cm * 40 cm vrátane závesu

3.Materiál: pena + stuha

Poznámka: kvet štýl je náhodné

Balenie Obsahuje:

1 x Veľkonočné Vajíčko

Ďalšie Informácie

Elektronické

No

Vzor

Cartoon zvierat

Príležitosti

Grand Udalosť

Pôvod

Kontinentálna Čína

Materiál

Plastové

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5