Popis

Popis:

Kaktus Vianočný Strom Decor je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, tvorivé Vianočné dekorácie, ktoré môžu byť široko používaný.

Funkcie:

1. Vysoko-Kvalitný Materiál: vyrobené z vybraných vysoko kvalitnej živice materiály, odolné proti roztrhnutiu, ľahký, nie je ľahké slabnúť a zlomiť, a môže podporovať dlhodobé dekoratívne použitie.

2. Špeciálne Vianočné Ozdoby: jednoduché použitie, svetlé farby, aby bolo atraktívne a oko-lov a jednoduchá montáž a obchod.

3. Široký Aplikácie: skvelé dekorácie na Vianoce, nákupné centrá, hotely, kluby, bary, ideálny pre Vianočný kostým strany, a skvelé darčeky pre rodiny, deti a partnerov.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 13*8*17 cm/5.11*3.15*6.69 palec

Materiál: Živica

Napájanie Režim: gombíková Batéria (súčasťou balenia)

Váha: cca 250g

Balenie Zoznam:

1* Kaktus Vianočný Stromček Deco

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Vysokokvalitných Materiálov ] je možné dokonale kombinovať s Vianočný stromček, a Santa Claus, s LED osvetlenie, Vianočný Kaktus Výzdoba je pridanie silné slávnostnú atmosféru na vás a prináša teplo v chladnom zimnom období, vyrobené z vysoko kvalitnej živice pre dlhú životnosť.

2.[ Inovatívne Vianočné Ozdoby ] Vianočné ozdoby na zvýraznenie tento špeciálny deň, Kaktus Vianočný Strom Decor bude váš Vianočný strom, krásne a pridať silný Vianočnú atmosféru, kreatívne Vianočný stôl dekorácie.

3.[ Náchylné na Montáž a Uložiť ] Vianočné Živice Kaktus je jednoduchá montáž a obchod, a môže byť umiestnený v úložný box na ochranu a zabezpečiť, že máte krásny kaktus budúci Vianoce, ktoré sú už zmontované, stačí otvoriť balík, zapnite spínač svetla reťazec a je pripravený na použitie, veľmi jednoduché.

4.[ Prichádzajú do Široké Použitie ] sa rozsvieti Kaktus Vianočný Stromček je skvelé pre Vianočný kostým strany, Vianočný večierok-tematické ozdoby, skvelé dekorácie na Vianoce, nákupné centrá, hotely, kluby, bary, a môže byť umiestnený kdekoľvek chcete.

5.[ Vypracovať Darčeky ] Skvelý darček pre rodinu, deti a partnerov, ktorí môžu zdobiť svoje vlastné mini záhrad, rodinných stretnutí a viac, Stolový Kaktus Vianočný Stromček je kreatívny darček počas prázdnin, ideálna dekorácia pre dovolenku a vytvára veselé Vianoce atmosféru.

Ďalšie Informácie

Je To Inteligentné Zariadenie

No

Materiál

živica

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5