Popis

Popis:

Ozdobte svoj krb táto Vianoce s našimi žiarivo farebné Vianočné Plyšové Trpaslíci!Tieto opakovane mýtické postavy sú ideálne pre pridanie príjemný dotyk na vašu dovolenku dekor.Zásob až o týchto rozkošný trpaslíci a pridať dotyk kúzlo vášho domova v tejto sezóne.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vianočné bábika anonymný

Materiál: netkanej textílie, plyšové, PP bavlna, umelej kožušiny, atď.

Veľkosť: cca 33 cm*14*9 cm/13*5.5*3.5 v

Zoznam Produktov:

Vianočné Gnome x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mäkké a Odolné: Tieto Vianoce Trpaslíci sú vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny a umelú kožušinu, ktoré sú bez zápachu, a je opakovane použiteľný.Majú výborné spracovanie a môže vydržať opotrebenie na dlhú dobu.

2.Veľký Symbolický Význam: Náš Vianočný Trpaslíci majú jedinečný a rozmarný dizajn inšpirovaný Škandinávskych folklóru a jeho mýtický obrázok - gnome.Tieto nádherné dekoroch sú známe, prinášajú šťastie a radosť do vášho domova.

3.Zvýšenie Slávnostné Fandiť: Šírenie dovolenku radosť s týmito realistické a vtipné Vianočné trpaslíci.Ich svetlé farby budú pridať pop fandiť na váš doma vytvoriť slávnostnú atmosféru.

4.Domov Embellishment: smrekových vášho domova s očarujúce trpaslíci, ktoré prinášajú slávnostné fandiť do vášho interiéru.Položte ich na svoj strom, stôl, krb, alebo sa okno pridať nejaké kúzlo.

5.Prázdninový Darček: Šíriť radosť a slávnostné duchu, naše Vianoce Trpaslíci - pre deti je ideálny darček na Vianoce, Nový Rok, deň Vďakyvzdania, alebo narodeniny.Pridať zázrak a teplo do vášho domova toto sviatočné.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Elektronické

No

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5