Popis

Funkcie:

1. Naše spider krúžky sú jedinečne tvarované.Navrhnutý v tvare pavúka, je to retro a v pohode, aby to na zvýrazniť vašu osobnosť.

2. Tento spider krúžok je vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny materiálu.Je to hypoallergenics, nie je hrdza alebo oxidovať ľahko, a sú dostatočne odolné, aby vydržali dlhú dobu.

3. Naše spider krúžky majú otvorený dizajn a sú nastaviteľné.To môže byť upravená podľa veľkosti prstov, takže je to veľmi pohodlné.

Špecifikácia:

Názov: Spider Krúžok

Typ: krúžok

Materiál: zliatiny

Modelovanie: spider

Proces: sprej farba

Platné dar-dávať príležitosti: festivaly

Štýl: unisex

Farba: strieborná, čierna

Veľkosť: ako je znázornené

Zoznam produktov:

1* Spider Krúžok

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Punk Style] vyzýva Na goth punk krúžok navrhnutý v tvare pavúka je retro a v pohode.Jedinečný tvar je príslušenstvo, ktoré accentuates vašej osobnosti.

2.【Spoľahlivý Materiál] vyzýva Vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny materiálu, tieto spider krúžky pre ženy sú hypoallergenics, nebude hrdze alebo oxidovať, a je dostatočne odolné, aby vydržali dlhú dobu.

3.【Otvorenie Dizajn] vyzýva Našich spider krúžky majú otvorený dizajn a sú nastaviteľné.To môže byť upravená podľa veľkosti prstov, takže je to veľmi pohodlné.

4.【Darček] vyzýva jedinečnosť tejto goth punk krúžok je ideálny ako prázdninový darček pre vašu rodinu, priateľov alebo blízkych na narodeniny, Vianoce, Halloween, Valentín, a ďalšie.

5.【Vhodný pre Mnoho Príležitostí] vyzýva Našich spider krúžky pre ženy sú vhodné pre mnohých príležitostiach, ako sú oslavy narodenín, svadby, dovolenky cestovať, festivaly, dovolenky, tematické podujatia, a iné scenáre, ale aj pre každodenný život.

Ďalšie Informácie

Elektronické

No

Pôvod

Kontinentálna Čína

Číslo Modelu

-

Príležitosti

Eid al-Fitr

Materiál

BAVLNA

Vzor

Jednofarebné

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5