Popis

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

Stick Kdekoľvek Chcete: Ideálne skrášliť fľaša na Vodu, Poháre, Notebooky, Batohy, Skateboardy, Batožiny, pre , Nárazníky, Bicykle, Bicykle, Spálňa, Cestovné pre Prípad, , Motocykel, Snowboard.ak chcete prispôsobiť svoje veci, aby svoju osobnosť lesk!

Najlepšie darčeky pre Dospelých a mladistvých: Fantastické darčeky, najlepšie darčeky pre dospelých, mládež, priatelia, milenci na DIY dekorácie, najlepšie dekorácie z darov' box.Špeciálny darček na Vianoce, deň Vďakyvzdania, Narodeniny, alebo akýkoľvek zmysluplný dátumy.

Deti Friendly & Ideálna Veľkosť: Vyrobené z ekologických materiálov, bezpečné a netoxické pre deti.Celková 50pcs dobre navrhnutý tak, surfovanie tému samolepky s veľkosťou okolo 40-60 mm/1.57x2.36 palcov.

Ľahko Olúpeme & Superior Stickness: samolepiace cartoon samolepky pre mladistvých sú ľahko olúpeme a zadarmo odstrániť z hladkých povrchov, takže nie , nie, vyblednutiu a lúpať.Sú nepremokavé, slnko-ochrana, anti-zkrabatění.

Široké Aplikačné a Veľa Zábavy: Tieto surfovanie samolepky sú dokonale sa vzťahujú na akýkoľvek objekt sa vám páči, priniesť svoje deti zábavné a rozvíjať praktické schopnosti a predstavivosť.

Špecifikácie:

Materiál: PVC

Veľkosť : Cca. 40-60 mm/1.57x2.36 palcov

Balenie Obsahuje:

1 Taška Surfovanie Nálepky (50 Kusov)

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, nemusí sa obraz reflec0.75 skutočná farba položky.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5