Popis

TAKTICKÁ BATERKA 2 V 1 S MAGNETICKÝM NABÍJAČKY

Dobermann Pro je model s úzky lúč svetla a plynulý prechod medzi hotspot a úniku.Kombinácia kompaktného tela a pôsobivé svetelné charakteristiky robí Dobermann Pro 2 v 1 baterku pre taktické a zo dňa na deň aplikácie.

Baterku s 1400 lúmenov jas je najvhodnejší na riešenie úloh, na stredné vzdialenosti 100-200 metrov (maximálna vzdialenosť svetla je 363 metrov).Dobermann Pro môžu byť prijaté na dlhé cesty alebo na rekreácia v prírode.Rovnako ako všetky modely aktualizované taktické zostavy, to je pripravený high-tech riešenie s dodané batérie a magnetické kábel pre nabíjanie z akéhokoľvek USB napájací zdroj.Štandard 1 palcový priemer tela umožňuje používať ďalšie taktické doplnky: každá zbraň, úchyty a originálne diaľkové prepínače.Pre pohodlné každodenné nosiť, sada obsahuje odolné nylonové puzdro, oceľový klip a ozdobná šnúrka na uniforme.

DOBERMANN PRO — 2 V 1 TAKTICKÁ BATERKA

Odoláva akýmkoľvek recoil v dôsledku zlepšenia pružiny a inštalácie ovládača vo vnútri zosilnené kapsuly naplnené ochranné zložených

Štandard 1 palec telo je kompatibilný so všetkým príslušenstvom, vrátane pôvodnom magnetické diaľkové prepínanie a magnetické mount pre rýchly jeden-motion prílohu a odstránenie

KAŽDÝ DEŇ VYKONÁVAŤ

Kompaktné telo, pohodlné puzdro, oceľový klip a ozdobná šnúrka na uniforme pre každodenné nosiť a používať

Prosím, rešpektovať! - Ciel a Daní, bude účtovaná na poskytovanie a sú pod zodpovednosti zákazníka.Vaša objednávka môže byť predmetom DPH, dovozného cla a/alebo dane, ktoré sa vyberajú podľa vašej krajine, keď balík, dosiahne to. - Budeme loď vašej medzinárodných package DDU ("s dodaním Clo Neplatené"), a nie zbierať DPH, cla a/alebo dane, a nemožno predpovedať, aký konkrétny poplatky, ktoré môžu byť. - Ďalšie informácie týkajúce sa vašej krajiny, vlastné politiky, kontaktujte prosím váš miestny alebo colnému úradu.

Ďalšie Informácie

Osvetlenie Vzdialenosť

200-500 m

Názov Značky

Armytek

Svetelný výstup, lúmenov

1400 lm

Vodotesný a prachotesný štandard

IP68

Nabíjačka

Nabíjateľná

Baterka Typ

Taktická Baterka

Certifikácia

CE, RoHS

Lúč vzdialenosti metrov

368 m

Funkcia

Odolné Voči Otrasom, Sebaobrany, Magnetické poplatok

Materiál Telesa

Lietadla-stupeň hliník

Bezpečné fallings výška

25 m

Zoom

No

Číslo Modelu

F07501WO

Operačné teploty

-40..+40 °C

Ohnisková Vzdialenosť

Non-nastaviteľné

Pôvod

Kontinentálna Čína

Položka Druh

Blesky

Bezpečné ponoreniu hĺbka

25 m

Zdroj Svetla

LED Žiarovky

nepremokavé

Áno

Hotspot

Únik

Podpora Stmievač

5-8 súbory

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5