Popis

Popis:

Tieto Dekoratívne Push kolíky sú vyrobené z živice hlavu a kovové bod, nie sú ľahko deformovať a môže byť použitý na dlhú dobu.

Funkcie:

1. Roztomilý kvet tvaru, určený v daisy a rose tvar na splnenie rôznych potrieb.

2. Mäkké Farby: Náš roztomilý pripináčikov prísť v 6 farbách: biela, tmavo zelená, svetlo zelená, modrá, oranžová a ružová.Daisy pushpins sú navrhnuté v 5 farbách.

3. Ako roztomilý spôsob, ako vyzdobiť svoj korková doska, skrine, bbs, a šperky zobraziť doska s nejakou roztomilé farby.

Špecifikácia:

Názov: Kvet Dekoratívne Pushpins

Materiál: živica + kov

Jedna veľkosť: o 1.6 x 1.6x0.95 cm/ 0.63x0.63x0.37in

Jeden hmotnosť: 0.7 g

Balenie hmotnosť: 45g

Veľkosť balenia: o 7x7x1.7 cm/ 2.75x2.75x0.67in

Balenie Zoznam:

1*box Kvet Push Kolíky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Jedinečný Kvet Tvar ] Navrhnutý s rozkošný rose a daisy tvar, Dekoratívne Push Kolíky naozaj rozžiari inak nuda korková doska v práci!Nech kvitnú v nástenke, foto stenu, alebo kamkoľvek, kde chcete!

2.[ Spoľahlivý Materiál ] Korková Doska Kolíky sú trvanlivé a nie je ľahké byť poškodené, sú vyrobené zo živice a kovových materiálov.Kvetinový vzor tyčinky s kolíkmi spolu s silné lepidlo, takže sa nie je ľahké spadnúť, krásne a pevné.

3.[ Navrhnuté s 6 Farieb ] daisy pushpins sú navrhnuté v 5 farbách na splnenie rôznych potrieb.Naše rose-tvarované Roztomilý pripináčikov prísť v 6 farbách: biela, tmavo zelená, svetlo zelená, modrá, oranžová a ružová. 5 ks každej farby.

4.[ Prísť s Šikovný Box ] Tvorivé Push Kolíky prísť s uzavierateľný & opakovane úložný box.To bude mať push kolíky upratané, pomôcť sa dostať na pracovnú plochu alebo deliace priehradky organizované a zvýšenie efektivity práce.

5.[ Širokouhlý Platné ] Kvet Push Kolíky sa používajú na nástenky, korok dosky, mäkké drevo, kartón a lepenka, visia plagáty, označenie mapy, a ďalšie.Oni sú skvelé pre učebne, kancelárie a domáce použitie.

Ďalšie Informácie

Druh

Štandardný Pin

Číslo Modelu

Push Kolíky

Pôvod

Kontinentálna Čína

Materiál

Plastové

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5