Popis

Upozornenie:

Dear Sir/Madam.Takto je podrobné informácie o základnej doske obrázky ponúkame na predaj v tento odkaz.Niektoré modely majú rôzne konfigurácie.Skontrolujte si pred zakúpením.

1. Parametre výrobku možno to nie je správne, použite prosím oficiálnych stránkach dát ako štandardné alebo sa obrátiť na zákaznícku službu.

2. Položka sa POUŽÍVA (alebo Renovované), nie opatrenie by podľa nových noriem.Tam môže byť škrabance na povrchu výrobku, ale to nemá vplyv na vlastné použitie.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme vám poskytli najlepšiu.

3. Budeme pack pozemok silno (nie je originál balení, ktoré nemôže trpel dlhé spôsob dopravy).

4. Predpokladaný Čas Príchodu je len pre vašu informáciu, prosím dodacia lehota na Proregen.sk.

5. Prosím, skontrolujte zásielku pred podpísať.Prosím odmietne podpísať, ak nie ste spokojní s položku (napríklad značky, vzhľad, škody a pod.).Po prihlásení parcela, to znamená, že ste sa dohodli na položku stav (budeme poskytovať záruky, ak funkcia problém).Ak sa zistí poškodenie po obdržaní tovaru, uveďte, prosím, úplný dôkaz poškodenia vydané rozbalený video a logistická spoločnosť.Ak nemôžete predložiť doklad o poškodenie, nebudete môcť získať náhradu škody.

6. Bez nášho súhlasu, prosím, nenechajte opraviť alebo rozoberať tento produkt.Akonáhle ste prerobit ani nerozoberajte ho, alebo záruky štítok je poškodený, sme nebude poskytovať žiadne záruky, alebo vrátenie peňazí.

7. Z nejakého dôvodu, ak chcete, vám vrátime plnú sumu, musíte poslať späť k nám.Neakceptujeme žiadne dôvod na nepodmienené, vám vrátime plnú sumu.

Prosím, nedávaj nás zlé pripomienky 1, 2, 3 a 4 hviezdy!

Dúfam, že to nakupovanie vám príjemný zážitok.

Ďalšie Informácie

Veľkosť Pamäte

Integrovaný

Číslo Modelu

600 G6 MT

Kompatibilné Značky

HP

Katalógové Číslo

L76445-002 L76451-002 M87935-001

Typ Grafickej Karty

Integrovaný

S CPU

No

Podpora Veľkosť Obrazovky

Iné

Na Palube Pamäť

No

Pôvod

Kontinentálna Čína

Chipset

Iné

Názov Značky

NoEnName_Null

Na palube SSD

No

GPU Model

Ostatné

Typ Pamäti

DDR4

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5