Popis

500LM Magnetické Sacie Svetlometu 6 Režimov Multifunkčné Svetlomet Typ-C Nabíjateľná IPX4 Vodotesný pre Kempovanie Turistika Beží

Funkcia:

1. Nastaviteľné a Trvanlivé: Tento svetlomet funkcie dual vzdialenosti, nastaviteľný uhol, nabíjanie ochrany, veľká-kapacita lítiovej batérie, pevné magnetické sacie, môže byť použitý ako spp klip svetlo, šesť režimov úpravy, a je život-vodotesný.

2. Vysokej Kvality, Svetlé LED Svetlo: S troch svetelných zdrojov a šesť nastaviteľné módy, to svetlometu poskytuje vysoko kvalitné jasné svetlo, ktoré možno voľne upravené tak, aby spĺňali vaše potreby.

3. Pohodlné Magnetické Dizajn: silné magnetické adsorpcie dizajn na zadnej strane robí tento svetlomet, vhodný aj pre nočné beží, alebo akékoľvek iné outdoorové aktivity, uvoľňuje ruky.

4. Viac Funkcií: okrem osvetlenia, tento mini lampa má aj komár-odpudzujúce červené svetlo a tiesňové poplachové funkcie.Červené svetlo má rôzne využitie, ako odohnať komárov, včelárstvo, bezpečnostné upozornenia, atď.To môže byť tiež použitý ako spp klip svetlo a žiarovka hlavu je možné otáčať o 180 stupňov, vďaka čomu je vhodná pre rôzne scenáre.

5. Ľahký a Prenosný: Váži len 56g, to prenosné svetlo je malé, ľahké a pohodlné na nosenie na dlhšiu dobu, a je kompatibilná s rôznymi rýchle nabíjanie možnosti pre pohodlné, bezpečné a efektívne nabíjanie prostredníctvom nového typu USB-C rozhranie.

Špecifikácia:

Materiál: ABS+PC+silikónové

Farba (nepovinné): čierna, army zelená

Čistá hmotnosť: 56g

Veľkosť: 74mm/2.91 v * 45mm/1.77 v * 15 mm/0.59 v

Zdroj svetla: biela/červené svetlo

Plnenie: Typ-c nabíjania

Svetelný zdroj: XPG+KLAS

Jas: 500LM

Typ batérie: 500mA polymer lithium batéria

Čas nabíjania: 2-3 hodiny

Výdrž batérie: 3-5 hodín

Vodotesný: IPX4

Rozšírenie: Môže byť použitý pre prácu svetlá/spp klip svetlá

Scéna: Nočný rybolov, noc na koni, údržba, atď

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x multifunkčné svetlometov

1 x nabíjací kábel

1 x cap klip

1 x návod na použitie

Ďalšie Informácie

Certifikácia

ŽIADNE

Názov Značky

alloet

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5