Popis

Tento pet chladiaca podložka je ideálnym riešením pre horúce letné dni.To je naplnené gél, ktorý dokáže efektívne znížiť pet telesnej teploty a ponúkajú osviežujúci pocit.Mat je trvalé a nie ľahko deformovať a môže byť použitý ako pet posteľ alebo vankúš.Môžete ľahko čistiť vlhkou handričkou.Vaše zvieratko bude páčiť táto pet chladenie mat.

Špecifikácie:

veľkosť:

S:

Vnútorný Priemer: (cca.)25cm/9.84 palcov

Vonkajší Priemer: (cca.)45 cm/17.72 palcov

M:

Vnútorný Priemer: (cca.)40 cm/15.75 palcov

Vonkajší priemer: (cca.)60 cm/23.62 palcov

L:

Vnútorný Priemer: (cca.)50 cm/19.69 palcov

Vonkajší Priemer: (cca.)70 cm/27.56 palcov

hmotnosť

S: o 560 g

M: cca 1000 g

L: cca 1500g

Balenie Zoznam:

1*Pes Chladiaca Podložka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Chladenie Komfort: potrebné Žiadne napájanie, to mat automaticky ochladí vaše zvieratko telesnej teploty absorpciou tepla.Poskytuje pohode a pohodlné pocit pre vaše zvieratko na akýkoľvek plochý miesto.To je ideálny spôsob, ako obnoviť vaše zvieratko v horúcom počasí.

2.Vhodné na Čistenie: pes chladiaca podložka je vyrobená z nepremokavého materiálu, ktorý zabraňuje škvrny a úniky.Môžete ľahko utrieť vlhkou handričkou, aby to čerstvé a hygienické.Tiež je trvanlivý a odolný voči poškriabaniu a hmyzom.

3.Viacnásobné Použitie: môžete použiť tento mat na mnohé účely a miest.Slúži ako chladiace podložky, pet, posteľ, hračku, a vankúš.Môže byť umiestnený na podlahe, v aute, v klietke, alebo na pohovke.To je váš pes šťastný.

4.Pet Bezpečné: Vyrobené z nezávadných gél, ktorý je anti-skus a anti-scratch, táto chladiaca podložka zaistí, váš pes je bezpečnosť a pohodlie.To tiež zabraňuje prehriatia a dehydratácie, vedenie vaše zvieratko v pohode a zdraví.

5.Ideálne pre opätovné použitie: Tento mat vyčnieva z iných chladiace podložky, ktoré potrebujú stálu výmenu a vypustite svojho rozpočtu.Je vyrobená z pružného materiálu, ktorý odoláva deformáciám a dokáže udržať si v pohode na dlhú dobu.

Ďalšie Informácie

Položka Druh

Posteľ, Deky

Materiál

Hodváb

Pôvod

Kontinentálna Čína

Umývanie Štýl

Ručné Umývanie

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5