Popis

Indukčné LED Svetlomet 5W 1000mAh Nočné Beží, Svetlomety USB Nabíjanie 4 Režimy Silné Svetlo IPX5 Vodotesný pre Vonkajšie Osvetlenie

Funkcia:

1. Viaceré Svetelné Režimy: Naše LED indukčné svetlomet ponúka 4 jas módy a SOS režim, poskytuje univerzálny osvetlenie možnosti pre rôzne situácie.Je ideálny pre kempovanie, turistiku, beh, alebo akékoľvek iné outdoorové aktivity, kde potrebujete spoľahlivé a flexibilné osvetlenie riešenia.

2. Ľahký & Stabilný: Naše potreby na kempovanie reflektor je navrhnutý tak, aby bolo ľahké a non-tras, zabezpečiť pohodlné a stabilné nosenie počas svojej činnosti.Môžete sa tešiť hands-free osvetlenie bez obáv o svetlomet spôsobuje nepohodlie alebo rozptýlenie.

3. Efektívna Životnosť Batérie: Naša práca vedúci svetlo funkcie zabudované v 1000mAh polymer lithium batéria, ktorá poskytuje dlhotrvajúcu životnosť batérie a prichádza s USB nabíjací kábel pre jednoduché nabíjanie.To tiež má intelligent sensing funkciu úspory energie a predĺženie výdrže batérie.

4. Vodotesný a Odolný: Naše nočné beží vedúci svetlo je hodnotený IPX5 vodotesný, takže je vhodný pre použitie v rôznych poveternostných podmienkach.Či už ste smerom dážď, sneh, alebo vlhkosť, náš svetlomet vám pomôžu zostať v bezpečí a viditeľné v každom prostredí.Prosím, neponárajte svetlomet vo vode na dlhú dobu.

5. Všestranné Použitie: Náš vedúci pochodeň je ideálny pre kempovanie, turistiku, beh, alebo akékoľvek iné outdoorové aktivity, kde sú spoľahlivé a flexibilné osvetlenie je nevyhnutné.Je to praktický a spoľahlivý doplnok, ktorý vám poskytne nekonečné hodiny zábavy a radosti v priebehu tvojho dobrodružstva.

Špecifikácia:

Indukčné Svetlometmi: Nočný Beh Vedúci Svetlo

Práca Vedúci Svetlo: Vonkajšie Vedúci Pochodeň

Typ Položky: Svetlomety

Číslo Modelu: Indukčné Svetlomety

Názov: Indukčné Svetlomet

Materiál: ABS

Farba (Nepovinné): Biela, Čierna, Oranžová

Veľkosť produktu: O 56x35x30mm/2.2x1.38x1.18in

Čistá hmotnosť: 52 g

Brutto hmotnosť: 82g

Konfigurácia: Hlavné svetlo + čelenka + USB kábel

Batéria špecifikácia: vstavaná batéria polymer lithium

Pracovné napätie: 5V

Pracovný prúd: 600mA

Kapacita batérie: 1000mAh

Výstupný výkon: 5W

Zdroj svetla špecifikácia: LED

Svetelný tok: 140/70/20

Nepremokavé trieda: IPX5

Doba nabíjania: 3 hodiny

Vypúšťanie čas: 5-15 hodín

Výstroj pozícia: 4 gears + čidlo (hlavný vypínač: strong-medium-slabý-dlhé stlačte tlačidlo enter SOS, snímač prepínač: vlna ruky hore a dolu, 10 cm v prednej časti svetlometu ak chcete zapnúť alebo vypnúť)

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Indukčné Svetlomet

1 x USB Kábel

[relateproductdetail/]

Ďalšie Informácie

Zdroj Svetla

led

Položka Druh

Svetlomety

Účel

osvetlenie

Číslo Modelu

Indukčné Svetlomety

Certifikácia

ŽIADNE

Pôvod

Kontinentálna Čína

nepremokavé

Áno

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5