Popis

Tento Škrečok Platformu s Hojdačka je ideálny pre vaše chlpaté, priatelia!Vyrobené z kvalitných, bezpečných dreva, ktoré sa vyznačuje vôňou dreva, ktoré si vášho domáceho maznáčika cítiť ako doma.Rebrík na platforme umožňuje zvieratko stúpania a preskúmať, zatiaľ čo swing bude držať ich baví.Vhodný pre škrečky a morčatá, pridať tento lezenie platformu pre svojho maznáčika klietky dnes!

Špecifikácie:

Produkt: škrečkov platformu pre klietky

Materiál: Drevo

Veľkosť: rebrík: o 7*5*24 cm/2.76*1.97*9.45 palcov, Hojdačka: o 12*12 cm/4.72*4.72 palcov

Balenie Zoznam:

Príslušenstvo taška*1 pc: vrátane 3 cm tesnenia*4 ks, orechy*2 ks, krúžky*2 ks, nerezové skrutky*2 ks

Rebrík platformu swing 3-dielna sada *1 pc

Poznámka: Self-vyžaduje montáž

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prírodný Materiál: Pozdvihnúť váš škrečok je obytný priestor s našimi prirodzene sušené škrečkov platformu pre klietky vyrobené z prírodného dreva a preglejky.Drevo je aromatická vôňa piques stimuluje zvedavosť a hravosť, ako škrečky láska vyliezť a kúsoček na to.

2.Zvýšenie Vášho Škrečka jeho Šťastie: S robustná drevená hojdačka, rebríky a plošiny, tento škrečok platformu s otočným vytvára vzrušujúce ihrisko pre vaše chlpaté priateľ, čo im umožní hrať a objavovať na koniec hodiny.

3.Bezpečné a Zaujímavé: Vyrobené z bezpečných drevené materiály, tento škrečok platformu s rebrík nielen uspokojí vaše chlpaté priateľa žuvanie potreby, ale tiež poskytuje im hodín šťastný čas, pričom zabezpečenie ich bezpečnosti v klietke.

4.Bezproblémové Nastavenie: Zvýšenie svojho maznáčika lka s našimi škrečkov lezenie platformu.Jeho prerušenia dizajn umožňuje jednoduchú montáž na všetky klietky, ktoré poskytujú stabilný povrch pre vaše chlpaté priateľ hrať a zvyšok bez rizika pádu.

5.Všestranné Použitie: morča ihrisko platforma poskytuje zábavu a zapojenie priestor pre škrečky, chinchillas, morčatá, a gerbils hrať, stúpania a žuť.Jeho široko vhodný dizajn je ideálny pre všetky malé zvieracie biotopov.

Ďalšie Informácie

Materiál

Drevené

Číslo Modelu

Škrečok Platformu S Rebrík

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5