Popis

Funkcie:

1. Strecha cargo bag umožňuje držať 4-6 kufre, cestovné batožiny, stany, spacie vaky, atď.

2. 4 dvere, háčiky a 8 pevné popruhy môže vždy fix it na streche.To záhyby plochý ľahko a nemá trvať veľa miesta vo vašej garáži, keď ho nepoužívate.

3. Vyrobené z 600D Oxford, vodotesný a odolný, účinne chrániť vašu batožinu pred dažďom, piesku, snehu, vetra a slnečného svetla na ceste.

Špecifikácia:

Meno: Strechy Cargo Bag

Materiál: 600D Oxford handričkou

Balenie Zoznam:

Strecha Cargo Bag*1

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ďalšie Kapacita: Strechy Cargo Bag je praktický spôsob, ako pre prepravu batožiny a pridať extra kapacita nákladu na vaše auto.To umožňuje, aby sa zmestili 4-6 kufre, cestovné kufre, stany, spacie vaky a viac.Ideálne pre rodiny s deťmi, kempovaní alebo na ceste, cestovateľov, ktorí potrebujú zvýšenú odvoz kapacity.

2.Odolný proti poveternostným vplyvom a Vode Odolná: Auto Streche Nákladného Dopravcu prijíma nepremokavé vrecko na zips klapka a potiahnuté poskytuje ochranu proti vode, všetky švy sú tepelne zvarené a zošity, predstavuje riešenie pre obe letné a zimné potrebami, poskytovanie nepremokavé ochranu vášho majetku.

3.Bezpečnostná Funkcia: Pre bezpečnosť, používame 8 vystužené, nastaviteľné ramenné popruhy, aby náklad taška na mieste.Tie s anti-sklzu chrániče poskytujú aj veľa grip, Auto Hore Taške bude sotva sklzu a poškriabaniu vaše auto.Kombinácia zámky poskytnutie ďalšieho zabezpečenia.

4.Všeobecné Kompatibilita: Strechy Odkladacia Taška používa 4 dvere, háčiky a 8 pevné popruhy na upevnenie na strechu, je to viac flexibilné umiestnenie a použitie, a to nie je príliš ťažké, to môže byť ľahko inštalovať jednu osobu, je ľahko zložiť byt, v neznamená To však trvať veľa miesta vo vašej garáži, keď ho nepoužívate.

5.Robustný Materiál: Vyrobené z 600D Oxford, vodotesný a odolný, natretý mimo Vozidla, Skladovanie Strešná Taška sa dá účinne chrániť vašu batožinu pred dažďom, piesku, snehu, vetra a slnečného svetla na ceste.

Ďalšie Informácie

Položka Druh

Strešné Nosiče & Boxy

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5