Popis

NAJNOVŠIE V INOVÁCIA a DIZAJN - Outdoor & indoor led solárne svetlá žiarovka s vstavaným-in 3ks vnútorné solárne panely, 26pcs vysoké lúmenov LED korálky a 1200mAh lítiové batérie, a zahnutý viečka.

JEDNODUCHŠIE PRENOSNOSŤ & VISÍ - univerzálny povrch v zahnutý viečka dizajn, ktorý umožňuje umiestnenie v akomkoľvek prostredí a aby pre jednoduchšie prenosnosť a visí.

PREČO BOTU - Vykonávať ľahké, nepremokavé IP44, nabíjateľný, outdoor & indoor použitie, úsporu energie, nižšiu spotrebu energie, dlhou životnosťou.Ideálny pre domáce osvetlenie, čítanie, camping, turistiku, Rybolov, outdoorové výlety, núdzové udalosti a výpadky elektriny a oveľa viac.

UŽ SA BÁŤ VÝPADKOCH ENERGIE - Inštalácia žiarovka na svetlo, svietidlá, keď je napájanie rez nabíjateľná LED solar žiarovky pôsobí ako núdzové svietidlo a automaticky zapne, tak dlho, ako je osvetlenie miestnosti prepínač je nastavený NA zapnutý, nikdy nebudete bez svetla, v dôsledku výpadku kedykoľvek predtým.

DVOJAKÝ ÚČEL: Môžu byť použité ako normálne svetlo, keď nie je elektrina a núdzové svetlo, keď je výkon znížiť, tiesňové čas je 4 až 6 hodín, oveľa viac praktické ako klasické svetlo.

Štýl: Moderné

veľkosť:6,5 x 13 cm

Materiál:Vysoko transparentné materiálu PC+tepelný izolant

farba:Biela + čierna

Obsah Balenia:

8 x Prenosný Solárny LED Žiarovky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Názov Značky

FGHGF

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5