Popis

Naše kvalitné a transparentné Chladiacej kvapaliny Lievik súpravy obsahujú 15Pcs všetkých veľkostí Chladiacej kvapaliny , ktorý je podrobnejší ako iné chladiacej kvapaliny náplň nástroje.Je vhodný pre motor dumpingu, chladiacej kvapaliny tlaková skúška zostavy, a dokonca aj radiátor dumpingu.Je vybavené tekutiny plug, aby sa zabránilo odkvapkávanie pri odstraňovaní lievika, a automobilový tekutiny lievik, alebo v kombinácii s anti-freeze test kit na zabezpečenie vášho systému zostane čisté a funkčné.Vybavené rovno rozšírenia a 45-stupeň kolená, náš Chladiča Chladiacej kvapaliny Plniaci Lievik Súprava môže dokonca dosiahnuť zahŕňa umiestnené pod palubou, alebo v blatníka studne.

parameter:

Názov produktu: Chladiacej kvapaliny Lievik Auta

Produkt materiál: ABS

Hmotnosť výrobku: cca 950g

Veľkosť balenia: o 22*20*20cm/8.7*7.9*7.9 v

Použitie výrobku: oleja, chladiacej kvapaliny, benzín, petrolej a iné kvapaliny

Balenie Zoznam:

15Pcs Chladiacej kvapaliny Lievik Auta

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vyhovoval Vašim Potrebám: Naše kvalitné a transparentné Chladiacej kvapaliny Lievik súpravy obsahujú 15Pcs výrobkov, ktorý je podrobnejší ako iné chladiacej kvapaliny náplň nástroje.To môže splniť vaše denné potreby.

2.Pre Univerzálne Vozidlá: Naše Chladiča Chladiacej kvapaliny Plniaci Lievik Súprava sa hodí univerzálny vozidiel, je veľmi vhodný pre motor dumpingu, chladiacej kvapaliny tlaková skúška zostavy, a dokonca aj radiátor dumpingu.

3.S Tekutín Konektor: Naše tekutiny lievik je vybavený tekutiny plug, aby sa zabránilo odkvapkávanie, keď demontáž lievik, automobilový tekutiny lievik, alebo v kombinácii s nemrznúca test kit, aby zabezpečili, že váš systém zostane čisté a funkčné.

4.Praktický a Efektívny: Vybavené rovno rozšírenia a 45-stupeň kolená, náš Chladiča Chladiacej kvapaliny Plniaci Lievik Súprava môže dokonca dosiahnuť zahŕňa umiestnené pod palubou, alebo v blatníka studne.

5.Vhodný Darček: Ak ste vždy starať o aký darček dať na narodeniny priateľov alebo festivaly, prečo nie dať váš priateľ, ktorý má auto naše účinné a praktické Chladiča Chladiacej kvapaliny Plniaci Lievik Auta, som si istý, že on alebo ona bude milovať!

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5