Popis

Univerzálny Golf Cart Spätné Zrkadlo Extra Široké Nastaviteľné Č-Vŕtačka Ľahko Nainštalovať Zvýšenú Bezpečnosť Jazdy Vízia Golf Cart Zrkadlo

Posilnená Bezpečnosť Jazdy: Naše Golfové Autíčko Zrkadlo ponúka široký uhol pohľadu pre optimálnu viditeľnosť, čo vám umožní ľahko sledovať, vľavo, vpravo a vzadu dopravných situáciách, zabezpečenie bezpečnejšie a zábavnejšie golf cart skúsenosti.

Jednoduché No-Vŕtačka Inštalácia: chcete Ušetriť čas a námahu s našimi bezproblémové inštalačný proces, ktorý nevyžaduje žiadne vŕtanie.Balík obsahuje všetky potrebné montáž hardvéru, ako sú skrutky, matice a podložky pre rýchle nastavenie.

Univerzálny Fit Dizajn: Tento všestranný golf cart zrkadlo je kompatibilný s oboma 0.75" a 1" štvorcových trubiek na golf cart klub vozíky, takže je vhodný pre rôzne modely (Poznámka: nie je vhodný pre kruhové rúrky strešné úchyty alebo vozíky s neoddeliteľnou windshields).

Nastaviteľný Uhol: Prispôsobiť uhol pred inštaláciou úpravou a ktorým sa zrkadlo do požadovanej polohy.Vezmite prosím na vedomie, že uhol nemôže byť upravená po inštalácii.

Vynikajúcu Odolnosť: Vyrobené z nerozbitné ABS materiálu, naše Golfové Autíčko Bočné spätné Zrkadlá sú oteruvzdorné, anti-hrdza, a vydrží.Tiež pomôžu znížiť trenie na kovových povrchoch, aby sa zabránilo farba peeling.

Popis:

Golfový vozík zrkadlo je univerzálna a odolná príslušenstvo navrhnuté pre kompatibilitu s rôznymi vozidiel ako vysokozdvižné vozíky, kosačky, traktory, výkopové zariadenia, a ďalšie.Vyrobené z ABS materiálu, tento nerozbitné zrkadlo je postavené na posledný, a poskytovať dlhodobé používanie.

Zažite vynikajúci výkon s tento traktor, zrkadlo, ktoré ponúka široké zorné pole a jasný obraz, čo umožňuje vodičom ľahko vidieť protiidúce vozidlá za nimi.To robí úlohy, ako je zálohovanie, vlečenie prívesu, kosenie trávnika, alebo pracujú na prácu na webe bezpečnejšie a efektívnejšie.

Užite si dobrý zrak s široký objektív, ktorý vám umožní sledovať jazdné situácie, vľavo, vpravo a vzadu trasy, zaistenie vlastnej bezpečnosti aj na cestách.Golfový vozík zrkadlo môže byť upravená pred inštaláciou ak chcete dosiahnuť ideálny uhol pre vaše potreby.

Inštalácia je vietor s žiadne vŕtanie nie je potrebná!Balík obsahuje všetky potrebné montáž hardvéru, ako sú skrutky, matice a podložky.Univerzálny fit dizajn ústrety oboch 0.75" a 1" štvorcových trubiek na golf cart klub vozíky (nie je vhodný pre kruhové rúrky strechy hory alebo golfové vozíky s neoddeliteľnou windshields).

Názov Položky: Golfové Autíčko Zrkadlo

Materiál: ABS

Vlastnosti: Široký Uhol Pohľadu, Jednoduchá Inštalácia, Žiadne Vŕtanie

Veľkosť Detaily:

L: 18 cm/7.09", W: 14/5.51", H: 2cm/0.79" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

2 x Golf Cart Zrkadlá

8 x Železa Listov

8 x Skrutky

4 x Orechy

Ďalšie Informácie

Externé Testovanie Certifikácia

ŽIADNE

Pôvod

Kontinentálna Čína

Položka Druh

Zrkadlo A Poťahy

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5