Špenátová omeleta s medvedím cesnakom

Špenátová omeleta
Špenátová omeleta

Suroviny

  • 100 g špenát (mangold)
  • 50 g medvedí cesnak
  • 3 vajíčka
  • soľ
  • čierne korenie mleté
  • cesnak
  • (alternatíva – bazalka, olivy, kari, oregáno)

Postup

Listy nakrájame na pásiky, pridáme vajíčka, soľ a všetky koreniny. Dobre vidličkou premiešame. Rozprestrieme na vymastenú, zohriatu panvicu a pomaly prikryté opekáme. Keď hmota zhustne, preklopíme na druhú stranu a dopečieme.

Podávame so zeleninovým šalátom, tuniakom, či kozím syrom.

Príprava omelety
Príprava omelety
ProRegen

Lekárska veda potvrdzuje, že veľký príjem stravy a následné priberanie skracuje života a naopak, malý príjem potravy je zdravý a dokonca život predlžuje.

Pozrite sa, čo všetko obsahuje program ProLon a ako vám pomôže na ceste za zdravším ja.

Produkt je v príprave!

Zanechajte nám svoju emailovú adresu, a my vám dáme vedieť, kedy bude produkt pripravený na dodanie.

Vo chvíli kedy bude produkt pripravený na dodanie, dáme vám rýchlo vedieť.