Talianske hráškové rizoto

Pre 4 osoby

Suroviny

  • 200 g ryža Carnaroli 
  • 600 g čerstvý hrášok
  • 1 mladá cibuľka
  • zeleninový vývar
  • petržlenová vňať
  • 1 pohár biele suché víno
  • 50 g parmezán, (Grana Padano)
  • olivový olej
  • soľ, korenie

Postup

Hrášok vylúpeme a struky blanšírujeme v slanej vode. Prepasírujeme ich, aby sme získali hustý krém. Cibuľu jemne nakrájame a dusíme na panvici. Pridáme ryžu, osmažíme ju, prilejeme víno a necháme ho odpariť. Pridáme hrášok a po troške pridávame krém zo strukov. Počas varu podlievame vývarom. V polovici varenia pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Keď sa ryža uvarí, pridáme soľ, korenie a nakoniec e nastrúhaný syr. Pokvapkáme olejom.

ProRegen

Lekárska veda potvrdzuje, že veľký príjem stravy a následné priberanie skracuje života a naopak, malý príjem potravy je zdravý a dokonca život predlžuje.

Pozrite sa, čo všetko obsahuje program ProLon a ako vám pomôže na ceste za zdravším ja.

Produkt je v príprave!

Zanechajte nám svoju emailovú adresu, a my vám dáme vedieť, kedy bude produkt pripravený na dodanie.

Vo chvíli kedy bude produkt pripravený na dodanie, dáme vám rýchlo vedieť.