Cvikla s mätou

Pre 4 osoby

Suroviny

  • 3 cvikly
  • 20 ks cherry paradajky
  • pár lístkov mäty
  • balzamikový ocot
  • olivový panenský olej
  • soľ

Postup

Umytú cviklu povaríme v osolenej vode, scedíme, ošúpeme a nakrájame na tenké pásiky. Vložíme do misy s nakrájanými paradajkami, osolíme, dochutíme olejom, octom a kúskami mäty.

Hodnoty pre 1 porciu
Energia147 kcal
Bielkoviny2,6 g
Tuky10,2 g
Sacharidy9,4 g

Cvikla obsahuje mnoho folátov – prirodzená aktívna forma vitamínu B9. Človek si nedokáže vytvárať zásoby folátu, preto je potrebný jeho denný prijem či už v prirodzenej alebo umelej forme. Sú rozpustné vo vode, preto je dobre variť ju v malom množstve vody a maximálne 10 min.

ProRegen

Lekárska veda potvrdzuje, že veľký príjem stravy a následné priberanie skracuje života a naopak, malý príjem potravy je zdravý a dokonca život predlžuje.

Pozrite sa, čo všetko obsahuje program ProLon a ako vám pomôže na ceste za zdravším ja.

Produkt je v príprave!

Zanechajte nám svoju emailovú adresu, a my vám dáme vedieť, kedy bude produkt pripravený na dodanie.

Vo chvíli kedy bude produkt pripravený na dodanie, dáme vám rýchlo vedieť.