Zapekaný cícer

Pre 4 osoby

Suroviny

  • 400 g cíceru v konzerve, alebo 130 g suchého cíceru
  • 1 cibuľa
  • 2 paradajky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 4 lyžice panenského olivového oleja
  • soľ, korenie

Postup

Cícer dobre prepláchneme pod tečúcou vodou. Cibuľu a cesnak nakrájame na tenké plátky a paradajky na štvorčeky. Zmiešame všetky ingrediencie, vložíme do vymasteného pekáča a pridáme 1 naberačku vody. Nakoniec pridáme olej, soľ a korenie. Pečieme zakryté pri teplote 150 ° C počas 30 minút. Ak použijete suchý cícer, namočte ho na noc a potom varte cca 2 hodiny.

Hodnoty pre 1 porciu
Energia240 kcal
Bielkoviny10,2 g
Tuky11,6 g
Sacharidy16,9 g
ProRegen

Lekárska veda potvrdzuje, že veľký príjem stravy a následné priberanie skracuje života a naopak, malý príjem potravy je zdravý a dokonca život predlžuje.

Pozrite sa, čo všetko obsahuje program ProLon a ako vám pomôže na ceste za zdravším ja.

Produkt je v príprave!

Zanechajte nám svoju emailovú adresu, a my vám dáme vedieť, kedy bude produkt pripravený na dodanie.

Vo chvíli kedy bude produkt pripravený na dodanie, dáme vám rýchlo vedieť.