Farinata – cícerový koláč

Pre 4 osoby

Suroviny

  • 200 g cícerovej múky
  • 3 lyžice panenského olivového oleja
  • 2 čerstvé cibuľky
  • soľ, korenie

Postup

Cícerovú múku zmiešame s 1 l vody, pridáme lyžicu oleja a osolíme. Necháme odpočinúť najmenej 2 hodiny, z povrchu odstránime všetku penu. Nalejeme zvyšok oleja na plech najlepšie s nepriľnavým povrchom. Pridáme zarobenú zmes a dobre premiešame. Posypeme nasekanou cibuľkou a pečieme 20 minút pri vysokej teplote. Príležitostne otáčame, aby sa upiekla rovnomerne. Podávame horúcu.

Hodnoty pre 1 porciu
Energia259 kcal
Bielkoviny11,3 g
Tuky10 g
Sacharidy29,3 g

Farinata je bohatá na vlákninu. Jedna porcia stačí pokryť 1/4 dennej potreby. Jedna porcia okrem toho obsahuje 3 mg železa, čo je 30% doporučenej dávky pre mužov a 16% pre ženy.

ProRegen

Lekárska veda potvrdzuje, že veľký príjem stravy a následné priberanie skracuje života a naopak, malý príjem potravy je zdravý a dokonca život predlžuje.

Pozrite sa, čo všetko obsahuje program ProLon a ako vám pomôže na ceste za zdravším ja.

Produkt je v príprave!

Zanechajte nám svoju emailovú adresu, a my vám dáme vedieť, kedy bude produkt pripravený na dodanie.

Vo chvíli kedy bude produkt pripravený na dodanie, dáme vám rýchlo vedieť.